LOGO_PCB_MACEDONIA_DIRECT
 
 
HOME_APPLY_KRUG_3
 

Flex Fond

Не пропуштајте ги можностите. Префрлете ја вашата плата, пензија или други редовни приходи во ПроКредит Банка.

Станбен Кредит

Долгорочни кредити со фиксна каматна стапка.

Флекс Заштеда

Вашата штедна сметка. Флексибилна и сигурна

Орочен депозит

Остварете ги вашите долгорочни планови на сигурен начин.

Кредит за инвестиции

Купете нов автомобил, обновете го вашиот дом. Брзо и поволно.